Ενημέρωση κατάστασης

 

Οι Φωτεινές Δυνάμεις απομακρύνουν το σκοτεινό Ατλάντειο δίκτυο σύμφωνα με το σχέδιο. Μετά την εκκαθάριση των αφρικανικών δικτύων Illuminati και  του IBC, υπάρχει απτή ελάφρυνση στην Αφρική:


https://thecradle.co/articles/the-sahels-axis-of-resistance


Λίγες περισσότερες πληροφορίες μπορούν τώρα να δημοσιοποιηθούν με ασφάλεια. Τον Δεκέμβριο του 2023, το σκοτεινό Ατλάντειο δίκτυο κατάφερε να ανοίξει σκοτεινές πύλες μεταξύ αυτού του ηλιακού συστήματος και άλλων Συμπάντων, παρόμοιο με αυτό που συνέβη το 1996, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Το έκαναν αυτό πυροδοτώντας φυσικές και αιθερικές πυρηνικές βόμβες στη ζώνη Kuiper.

Αυτές οι σκοτεινές πύλες επέτρεψαν την εισροή πολλών ερπετοειδών οντοτήτων από άλλα σύμπαντα στο ηλιακό μας σύστημα, οι οποίες στη συνέχεια εκκαθαρίστηκαν αμέσως μόλις εισήλθαν στο ίδιο το ηλιακό σύστημα:


https://www.livescience.com/62558-parallel-universe-aliens-survive-dark-energy.html


Οι σκοτεινές πύλες που επέτρεπαν την είσοδο των ερπετοειδών οντοτήτων έκλεισαν εντελώς από τις Φωτεινές Δυνάμεις στις 3 Απριλίου 2024, και από τότε και στο εξής, η είσοδος οποιωνδήποτε σκοτεινών οντοτήτων στο Ηλιακό σύστημα από οπουδήποτε απλά δεν είναι πλέον δυνατή. Οι μόνες σκοτεινές πύλες που εξακολουθούν να είναι ενεργές μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και άλλων συμπάντων επιτρέπουν έναν ορισμένο βαθμό εισροής υποκβαντικής ανωμαλίας στο ηλιακό σύστημα. Αυτές οι πύλες θα κλείσουν σύντομα επίσης.

Όλη αυτή η επιχείρηση ήταν ένα μεγάλο στρατηγικό λάθος των σκοτεινών δυνάμεων, αφού οι Φωτεινές Δυνάμεις καταφέρουν να κλείσουν τις σκοτεινές πύλες, μπορούν να ανοίξουν πύλες Φωτός στις ίδιες θέσεις, και αυτό βελτιώνει δραστικά την επικοινωνία μεταξύ αυτού του Ηλιακού συστήματος και των Φωτεινών Δυνάμεων από άλλα Σύμπαντα. Πολλές ενισχύσεις Φωτός φτάνουν ήδη από άλλα Σύμπαντα και τοποθετούνται τώρα στα μητρικά τους σκάφη στην ηλιόπαυση.


Πολλά από αυτά τα όντα του Φωτός έφεραν νέες προηγμένες τεχνολογίες που ασχολούνται με το Lurker και νέες, ταχύτερες υπερδιάστατες σκουληκότρυπες που επιτρέπουν ταχύτερα και πιο άνετα ταξίδια μεταξύ των Συμπάντων.


Στις 3 Απριλίου, ξεκαθαρίστηκε αρκετή ανωμαλία που το αληθινό Φως τελικά αγκυροβόλησε στο φυσικό επίπεδο στη Σεντόνα για περίπου 20 λεπτά, μετά από πολλές δεκαετίες. Την ίδια ακριβώς στιγμή, κεραυνός χτύπησε το άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη, ένα πολύ σαφές σημάδι της νίκης του Φωτός:https://petapixel.com/2024/04/04/photographer-captures-statue-of-liberty-getting-zapped-by-lightning/

https://nypost.com/2024/04/04/us-news/crazy-photos-show-boat-sinking-lightning-striking-statue-of-liberty-during-wild-ny-storm/


Και τα δύο εργαστήρια στη Σεντόνα και το Ρότσεστερ πέτυχαν το έργο τους και μπορείτε να διαβάσετε τις σημειώσεις εδώ:


https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-new-atlantis.html

https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-rochesters-new.html

Η έκλειψη ήταν στιγμιαία ορατή αν και ένα κενό των σύννεφων κοντά στο Ρότσεστερ, ώστε να μπορέσω να τραβήξω αυτή τη φωτογραφία:


Υπολογίσθηκαν περίπου 20.000 άνθρωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες που συμμετείχαν στον μαζικό διαλογισμό τη στιγμή της έκλειψης στις 8 Απριλίου. Αν και η κρίσιμη μάζα δεν επιτεύχθηκε, ο διαλογισμός είχε ακόμα ευεργετικό αντίκτυπο και οι Ηνωμένες Πολιτείες παρασύρονται προς ένα πιο θετικό χρονοδιάγραμμα:


https://amgreatness.com/2024/03/20/our-perilous-magnificent-perilous-future/


Αν και όλα αυτά αποτελούν μεγάλη πρόοδο, δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί. Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή έχει κλιμακωθεί και πάλι. Οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε ένα διαλογισμό για την ειρήνη μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ κάθε 4 ώρες:


https://www.welovemassmeditation.com/2024/04/urgent-meditation-for-peace-between-iran-and-israel-every-4-hours.html


Επίσης, ένας εθελοντής για μια συγκεκριμένη αποστολή είναι απαραίτητος στην Κολομβία, κατά προτίμηση στην Μπογκοτά. Εάν ζείτε εκεί και θέλετε να συνεργαστείτε, επικοινωνήστε μαζί cobraresistance@gmail.com


Νίκη του Φωτός!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη του Cobra από την γυναικεία Αδελφότητα του Ρόδου για την Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Απριλίου

Σύντομη ενημέρωση κατάστασης