Σύντομη ενημέρωση κατάστασης

 Οι Φωτεινές Δυνάμεις απομακρύνουν το σκοτεινό Ατλάντειο δίκτυο σύμφωνα με το σχέδιο. Εμπλέκονται σε πολύ ευαίσθητες και επικίνδυνες επιχειρήσεις στο παρασκήνιο, και τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να ειπωθεί γι 'αυτό το σχέδιο αυτή τη στιγμή.


Εξεπλάγην όταν μου αποκαλύφθηκε η ύπαρξη κι άλλων συμπάντων. Οι Φωτεινές Δυνάμεις μου έδωσαν πληροφορίες πριν από περίπου 25 χρόνια ότι όλα τα άλλα Σύμπαντα έχουν ενσωματωθεί σε αυτό εδώ το δικό μας. Εν τω μεταξύ, νέα Σύμπαντα ανακαλύφθηκαν ότι υπάρχουν και πολύ πρόσφατα ενημερώθηκα για αυτά.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν ανακοινώσει ότι πρέπει να απελευθερώσουν πληροφορίες σταδιακά, μόνο όσο πιο γρήγορα μπορούν να ενσωματωθούν με ασφάλεια στο κοινό χωρίς να προκαλέσουν υπερβολική διαταραχή, η οποία στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να επεξεργαστεί αρκετά γρήγορα και θα προκαλούσε προβλήματα.

Η παρουσία του σκότους σε αυτά τα άλλα Σύμπαντα είναι ελάχιστη και πολύ μικρότερη από ό, τι υπάρχει σήμερα σε αυτόν τον πλανήτη. Το κύριο οχυρό του ερπετοειδούς πλανήτη στο πιο προβληματικό από τα άλλα σύμπαντα, απελευθερώθηκε πρόσφατα σε εξαιρετικά βαριές μάχες με πολλές απώλειες και από τις δύο πλευρές. Όλο το υπόλοιπο σκοτάδι σε αυτά τα Σύμπαντα αναμένεται να καθαριστεί σύντομα.

Καμία από τις σκοτεινές οντότητες που υπάρχουν σε άλλα Σύμπαντα δεν μπορεί πλέον να ταξιδέψει σε αυτό το Σύμπαν. Τα μόνα όντα που ταξιδεύουν από άλλα Σύμπαντα είναι οι Φωτεινές Δυνάμεις που φέρνουν ενισχύσεις για την τελική απελευθέρωση.

Αρνητικές κβαντικές σκουληκότρυπες μεταξύ αυτού του Σύμπαντος και άλλων Συμπάντων εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά θα καθαριστούν επίσης σύντομα.

Μια τεράστια πύλη Ανάληψης που έχω ήδη αναφέρει εν συντομία σε μια από τις προηγούμενες ενημερώσεις μου έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε άλλα Σύμπαντα. Πιο συγκεκριμένα, αυτή είναι η αρχή της διαδικασίας της πυρήνωσης φυσαλίδων ως μέρος της μετάβασης από το ψευδές κενό στο πραγματικό κενό στο Πολυσύμπαν:

https://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum

Ο πλανήτης μας παραμένει το κύριο οχυρό του σκότους στο Πολυσύμπαν και το κύριο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι σε θέση να απελευθερώσω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την πλανητική κατάσταση σε λίγες εβδομάδες μετά την επίλυση ορισμένων καταστάσεων.


Εν τω μεταξύ, είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στο εργαστήριο New Atlantis στην Μπογκοτά της Κολομβίας:Εκεί, θα μπορέσω να αποκαλύψω για πρώτη φορά το πραγματικό νόημα των σμαραγδένιων πινάκων και τη χρήση των σμαραγδιών ως πυλών στην Αγκάρθα.


Νίκη του Φωτός!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη του Cobra από την γυναικεία Αδελφότητα του Ρόδου για την Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Απριλίου

Ενημέρωση κατάστασης