Δόρυ του Ουρανού

 Οι Φωτεινές Δυνάμεις απομακρύνουν το σκοτεινό Ατλάντειο δίκτυο σύμφωνα με το σχέδιο. Τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να ειπωθεί γι 'αυτό σε αυτό το σημείο για στρατηγικούς λόγους και λόγους ασφαλείας, αλλά μια ενημέρωση πληροφοριών για τον πληθυσμό της επιφάνειας σχετικά με αυτό το θέμα αναμένεται σύντομα.


Όλες οι αρνητικές οντότητες έχουν αφαιρεθεί από άλλα Σύμπαντα, και μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα υποκβαντικής ανωμαλίας είναι παρούσα εκεί.


Τώρα η πλήρης εστίαση είναι σε αυτό το Ηλιακό Σύστημα και στην τελική απελευθέρωση του πλανήτη Γη. Τις τελευταίες εβδομάδες, μια τεράστια ποσότητα υποκβαντικής ανωμαλίας έχει αφαιρεθεί από το Ηλιακό Σύστημα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ένα μέρος του Πλειάδειου στόλου πρόκειται να επιστρέψει σε αυτό το Ηλιακό Σύστημα και θα ξαναρχίσει τις επιχειρήσεις απελευθέρωσης. Οι λεπτομέρειες πρέπει να παραμείνουν απόρρητες, αλλά εξαιρετικά ισχυρές αστρολογικές διαμορφώσεις υποστηρίζουν αυτή την κίνηση.

Η κύρια πτυχή είναι η Sedna σε σύνοδο με την Αλκυόνα στις 25 Μαΐου. Αυτή η όψη συμβαίνει μία φορά κάθε 20.000 χρόνια και η αστρολογική της σημασία είναι η επιστροφή των Πλειάδειων στη Γη με την ολοκλήρωση του κοσμικού κύκλου. Αυτή η όψη θα αρχίσει να επιδεικνύει την πλήρη δύναμή της μία εβδομάδα πριν από τις 25 Μαΐου και θα παραμείνει σε πλήρη ισχύ μέχρι μία εβδομάδα μετά. Θα ενεργοποιηθεί ξανά τον Δεκέμβριο του 2024 και τον Απρίλιο του 2025.

Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, άλλες σύνοδοι με την Αλκυόνα θα υποστηρίξουν αυτή τη διαδικασία:


Ήλιος σε σύνοδο με την Αλκυόνα στις 20 Μαΐου στις 10 μ.μ. UTC


Αφροδίτη σε σύνοδο με την Αλκυόνα στις 24 Μαΐου στις 2:30 π.μ. UTC


Ο Δίας σε σύνοδο με την Αλκυόνα στις 27 Μαΐου το μεσημέρι UTC


Αν θέλετε να συνδεθείτε και να ευθυγραμμιστείτε με την επιστροφή των Πλειάδειων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο διαλογισμό:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12733889283.html

Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν αρχίσει να μειώνουν τη δραστηριότητα της πολυδιάστατης σφαίρας Dyson γύρω από τον Ήλιο, προκειμένου να επιτρέψουν περισσότερη ηλιακή δραστηριότητα να συμβεί από τις αρχές Μαΐου, δημιουργώντας μια τεράστια ηλιακή καταιγίδα την περασμένη εβδομάδα:


https://www.livescience.com/space/the-sun/gargantuan-sunspot-15-earths-wide-shoots-powerful-x-class-flare-toward-earth-triggering-radio-blackouts


Επειδή τόσο μεγάλη ανωμαλία έχει φύγει, μερικοί άνθρωποι βιώνουν ήδη ευεργετικά αποτελέσματα των ηλιακών υπερκαταιγίδων:


Ισχυρές ηλιακές υπερκαταιγίδες, όπως η τελευταία, έχουν την ικανότητα να απενεργοποιούν τη νανοτεχνολογία:

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/geo-magnetic-storm-might-destroy-covid-nano-bots

Περισσότερη ηλιακή δραστηριότητα θα επιτραπεί να συμβεί, και πρόσφατα έχουμε τουλάχιστον μία ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Χ την ημέρα:

https://www.spaceweatherlive.com/en/solar-activity/top-50-solar-flares/year/2024.html


Ως αποτέλεσμα της επαναβαθμονόμησης της σφαίρας Dyson, ο όγκος της τεχνολογίας Mjolnir έχει αυξηθεί και τώρα κυμαίνεται μεταξύ 15% και 30% της πλήρους χωρητικότητας.

Σε αυτόν τον τόμο, μια άλλη πολυδιάστατη κβαντική τεχνολογία των Φωτεινών Δυνάμεων έχει ενεργοποιηθεί από την 1η Μαΐου και ονομάζεται Gungnir:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gungnir

Το Gungnir είναι μια προηγμένη τεχνολογία πλανητικής Ανάληψης που κατευθύνει τώρα τεράστια ποσότητα ηλεκτρικής φωτιάς προς αυτόν τον πλανήτη:

https://www.lucistrust.org/online_books/a_treatise_on_cosmic_fire_obooks/section_three_the_fire_spirit_electric_fire/division_certain_basic_statements

Διοχετεύει τεράστιες ενέργειες από την κορυφή του Δέντρου της Ζωής (Yggdrasil) στην επιφάνεια του πλανήτη:

https://en.wikipedia.org/wiki/Yggdrasil

Αυτές οι ενέργειες διανέμονται από τον Ηλιακό Λόγο (το κοσμικό ον που είναι ο Ήλιος μας), χρησιμοποιώντας τη Ράβδο της Μύησης, ξεκινώντας αποτελεσματικά τη διαδικασία της Ανάληψης αυτού του πλανήτη στην τέταρτη πλανητική μύησή του:

https://sacred-texts.com/eso/ihas/ihas16.htm

Είναι εδώ ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο ρούνος Gungnir έχει εντοπιστεί σε ρωσικά στρατιωτικά οχήματα στην Ουκρανία:

Λόγω αυτών των νέων ενεργειών και λόγω των επιχειρήσεων των Φωτεινών Δυνάμεων (ειδικά των Aldebarans) πίσω από τα παρασκήνια, το δίκτυο της Αγκάρθα σε όλο τον κόσμο ενεργοποιείται. Ανοίγουν ισχυρές ενεργειακές πύλες στις υπόγειες τοποθεσίες τους στην Ασία και τη Νότια Αμερική.

Στην Κολομβία, ενεργοποιούνται οι πύλες κάτω από τη λίμνη Guatavita, τη λίμνη Iguaque και κάτω
 από τα ορυχεία Muzo και Coscuez:
Τα σμαράγδια ενεργοποιούνται τώρα ως πράσινες πόρτες μέσω των οποίων μπορείτε να συνδεθείτε με την Αγκάρθα:

Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες για τον σμαραγδένιο διαλογισμό Agartha, μαζί με πολλές πληροφορίες για τα σμαράγδια, στις σημειώσεις του εργαστηρίου της Μπογκοτά:

Το εργαστήριο της Μπογκοτά ήταν πολύ επιτυχημένο και έθεσε τα θεμέλια για τη μελλοντική εργασία με σμαράγδια.

Εδώ είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η συνάντηση μεταξύ του Xi Jinping και του Emmanuel Macron στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε σχεδόν ακριβώς την ώρα του σμαραγδένιου διαλογισμού μας τη Δευτέρα 6 Μαΐου, εμβαθύνοντας τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών:

Ο κρυφός σκοπός της επίσκεψης του Xi Jinping ήταν να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και μια αναταραχή διπλωματικής δραστηριότητας παρατηρήθηκε γύρω από την εποχή της επίσκεψής του:


Είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε ότι ο Σι επισκέφθηκε τόσο το Παρίσι όσο και τη Βουδαπέστη στην ευρωπαϊκή περιοδεία του, και οι δύο πόλεις έχουν τις ισχυρότερες δίνες της θεάς στην Ευρώπη.

Ένα άλλο σημάδι είναι ότι ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι χτυπήθηκε από φωτισμό την 1η Μαΐου, ακριβώς την εποχή που ενεργοποιούνταν το Gungnir και λίγες ημέρες πριν από την κινεζική επίσκεψη:


Οι σκοτεινές δυνάμεις στην επιφάνεια αρχίζουν να χάνουν ένα μέρος του ελέγχου τους.

Η συνθήκη τους για την πανδημία αντιμετώπισε προβλήματα:
Η οικονομική τους «επαναφορά» επίσης δεν πηγαίνει σύμφωνα με τα σχέδιά τους:
Οι ιδεολογίες τους εκτίθενται:
Και έρχεται περισσότερη Αποκάλυψη:
Νίκη του Φωτός!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη του Cobra από την γυναικεία Αδελφότητα του Ρόδου για την Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Απριλίου

Ενημέρωση κατάστασης

Σύντομη ενημέρωση κατάστασης